< img maualuga = "1" lautele = "1" style = "faaali: leai se" src = "https://www.facebook.com/tr?id=372043495942183&ev=PageView&noscript=1" />
Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Le Ta'iala Sili i pusa Fa'ama'i Nifo Eletise Sili i Saina

O lo'o fa'atupula'ia le mana'oga mo pusa pa'epa'e o nifo eletise i Saina i tausaga talu ai nei. Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le tumama o le gutu ma le manaʻo mo se ataata susulu, o le toʻatele o tagata o loʻo liliu atu i pusa paʻepaʻe o nifo eletise e avea o se fofo faigofie ma aoga. Afai o lo'o e va'ava'ai e teu fa'afaigaluega i se pusa pa'epa'e nifo eletise lelei i Saina, ua e sau i le nofoaga sa'o. I totonu o lenei taʻiala, o le a matou suʻesuʻeina filifiliga sili ona lelei o loʻo avanoa ma tuʻuina atu ia te oe faʻamatalaga uma e te manaʻomia e fai ai se faʻaiuga faʻapitoa.

XYZ eletise nifo pa'epa'e pusa o se tasi lea e sili ona ta'uta'ua eletise nifo pa'epa'e pusa i Saina. O lenei pusa ua lauiloa ona o ana tekonolosi faʻapitoa ma taunuuga lelei. E sau ma se moli faʻamalama malosi e faʻavave ai le paʻepaʻe, ma se gutu faʻalelei e faʻamautinoa e oʻo lava i le ufiufi. O le pusa o loʻo iai foʻi se gel paʻepaʻe e malu i nifo ma gaʻo ma e talafeagai mo tagata e maʻaleʻale nifo.
Fa'atau A'oa'o Sili Fa'ama'i Nifo Fua'i Su'i Nifo Pusa (2)

O le isi fa'atauva'a maualuga i le maketi Saina o le ABC eletise nifo pa'epa'e pusa. O le pusa na maua ni fa'aaliga fiafia mo lona fa'aoga-faauo mamanu ma fa'afiafiaga fa'apa'epa'e gafatia. O lo'o fa'aalia ai se moli fa'alelei fa'alelei ma fa'apipi'i e faigofie ona fa'afeso'ota'i i so'o se telefoni mo togafitiga fa'apapa-pa'epa'e. O lo'o iai fo'i i totonu o le pusa se gel pa'epa'e fa'apitoa e fa'atatau i pisia ma'ale'ale, ma fa'amatagofie ai lau 'ata'ata.

Mo i latou o loʻo suʻeina se filifiliga sili atu ona taugofie, ole DEF Electric Teeth Whitening Kit o se filifiliga sili. E ui i lona tau taugofie, o lenei pusa e le faʻafefeteina le lelei. O lo'o fa'aalia ai se moli fa'amalama mamana ma le gutu fa'alelei, fa'apea fo'i ma gel pa'epa'e maualuga e maua ai fa'ai'uga fa'apolofesa. O lenei pusa e lelei mo i latou e manaʻo e ausia se ataata paʻepaʻe e aunoa ma le faʻaaluina o le tele o tupe.

Pe a filifilia se pusa paʻepaʻe nifo eletise i Saina, e taua le mafaufau i mea e pei o le paʻepaʻe tekinolosi faʻaaogaina, mea e faʻaogaina i totonu o le paʻepaʻe gel, ma le faʻaogaina lautele o le pusa. Vaavaai mo se pusa e faʻaogaina ai se vailaʻau paʻepaʻe saogalemu ma aoga, e pei o le carbamide peroxide poʻo le hydrogen peroxide, ma ia mautinoa o loʻo lava le malosi o le moli LED e faʻavave ai le paʻepaʻe.
pusa-pa'epa'e-nifo-2

I le faaopoopo atu i le tulaga lelei o le pusa, e taua foi le mulimuli i faatonuga o loʻo tuʻuina atu e ausia ai taunuuga sili. O le tele o pusa pa'epa'e nifo eletise i Saina e sau ma fa'atonuga au'ili'ili ile fa'aoga lelei ma le saogalemu ole pusa. E taua tele le mulimuli i nei faʻatonuga e aloese ai mai soʻo se tulaga lamatia ma faʻateleina le aoga o le paʻepaʻe.

I le aotelega, o loʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia o manaʻoga mo pusa paʻepaʻe o nifo eletise i Saina, ma le tele o filifiliga maualuga i luga o le maketi. Pe o lo'o e su'eina ni tekonolosi fa'aonaponei, fa'auiga fa'aoga-fa'aoga, po'o le gafatia, o lo'o i ai se pusa pa'epa'e nifo eletise lelei mo oe. E ala i le iloiloina o mea o loʻo i luga ma mulimuli i faʻatonuga ua tuʻuina atu, e mafai ona e ausia se ataata sili atu, sili atu le mautinoa ma pusa eletise eletise sili ona lelei i Saina.


Taimi meli: Iul-22-2024