< img maualuga = "1" lautele = "1" style = "faaali: leai se" src = "https://www.facebook.com/tr?id=372043495942183&ev=PageView&noscript=1" />
Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Le tula'i mai o pusa pa'epa'e nifo ile fale ile Saina

 

Ua fa'atupula'ia le mana'oga mo pusa pa'epa'e nifo ile fale i Saina i tausaga ua tuana'i. Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻamamafa i teuga a le tagata lava ia, o le tele ma le toʻatele o tagata o loʻo liliu atu i nei fofo faigofie ma taugofie e maua ai foliga susulu ma paʻepaʻe.

O se tasi o mea taua e mafua ai le taʻutaʻua o pusa paʻepaʻe nifo ile fale i Saina o le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le tumama o nifo ma mea faʻalelei. A'o fa'aauau pea ona fa'alauteleina le vasega ogatotonu o le atunu'u, o lo'o ua'i atu tagata i le tausiga o le tagata lava ia ma foliga lelei. O lea ua mafua ai le si'itia o le manaoga mo oloa e fesoasoani e faaleleia atili ai lau ataata, e pei o pusa pa'epa'e nifo./oloa/

E le gata i lea, o le faigofie ma le faʻaogaina o pusa paʻepaʻe nifo ile fale ua avea ai i latou ma filifiliga lauiloa i tagata Saina. Ona o le pisi o le olaga ma le utiuti o le taimi mo togafitiga faʻapolofesa nifo, e toʻatele tagata e filifili mo ni fofo faigofie ile fale. O pusa nei e mafai ai e tagata taʻitoʻatasi ona faʻamaeʻaina o latou nifo i la latou lava saoasaoa i le mafanafana o latou lava fale e aunoa ma le manaʻomia o asiasiga faifaipea i le ofisa o nifo.

E le gata i lea, o le gafatia o pusa pa'epa'e nifo o fale ua avea ai ma filifiliga matagofie mo le lautele o tagata fa'atau i Saina. O togafitiga fa'apolofesa o nifo e taugata ma e le mafai e le to'atele o tagata. O pusa paʻepaʻe nifo ile fale e ofoina atu se filifiliga sili atu le taugofie, e mafai ai e tagata ona ausia se ataata susulu e aunoa ma le faʻaaluina o se tamaoaiga.

O le si'itia o le e-commerce i Saina ua tele foi sona sao i le ta'uta'ua o pusa pa'epa'e nifo ile fale. Faatasi ai ma le faigofie o faʻatauga i luga ole laiga, e mafai e tagata faʻatau ona maua le tele o ituaiga o mea paʻu paʻu i o latou tamatamai lima. O le mea lea ua fa'afaigofie ai mo tagata ona fa'atau ma fa'ata'ita'i ni pusa fa'ama'i nifo eseese, ma fa'apea ona saofagā i le fa'atupula'ia o mana'oga mo nei oloa.

Ae ui i lea, e taua le maitauina e ui o pusa paʻepaʻe nifo ile fale e ofoina atu le faigofie ma le taugofie, e tatau i tagata faʻatau ona faʻaeteete ma mulimuli i faʻatonuga ma le faaeteete e aloese ai mai soʻo se lamatiaga poʻo aʻafiaga. A'o le'i amataina so'o se faiga fa'amama nifo, e fautuaina i taimi uma e fa'afeso'ota'i se foma'i nifo, ae maise lava mo i latou o lo'o i ai muamua tulaga o nifo.
pusa-pa'epa'e-nifo-2

I se aotelega, o le si'itia o pusa pa'epa'e nifo ile fale i Saina ua atagia mai ai le suiga o uiga ile tausiga o nifo ma teuga a le tagata lava ia. A'o to'atele tagata e su'e ni auala e fa'aleleia atili ai a latou 'ata'ata, o nei pusa e maua ai se tali faigofie, faigofie, ma taugofie. A'o fa'aauau pea le fa'atupula'ia o le maketi, ua manino mai o le a fa'aauau pea le avea o pusa fa'ama'i nifo i totonu o le fale o se filifiliga lauiloa mo le ausiaina o se laufofoga susulu ma sinasina i Saina.


Taimi meli: Iul-15-2024